6000 Kecskemét, Reptéri út 2/a.

ALIER utánfutó

tel.: 30 618 9462

flash_helyetesítő_kép

hajószállító utánfutó

utánfutó

Vállalkozásunk fő tevékenysége a hajószállító utánfutó gyártás. Ezen belül a legkisebb jetsky szállítótól, a gumicsónak, halász- és horgászladik, motorcsónak, vitorlás és túrahajók utánfutóján keresztűl, a tengeri yachtok traileréig minden méretben és súlyhatárig vállalunk megrendeléseket.


Mivel magunk is hajós emberek vagyunk, elsőkézből származó, személyes tapasztalattal rendelkezünk a különböző hajószállító utánfutók gyakorlati felhasználása terén. Ezeket a tapasztalatokat aztán átültetjük az utánfutógyártásba. Tudjuk, hogy milyen fontos a tengely megfelelő pozíciójának meghatározása azért, hogy egy ember is könnyedén csatlakoztatni tudja a vonófejet, vagy különösebb erőfeszítés nélkül mozgathassa az utánfutót akár terhelten is. Fontosnak tartjuk, hogy vontatás közben az utánfutó stabilan viselkedjék még nagy sebesség mellett is, ne terhelje fölöslegesen az autót, csökkentve ezzel annak teljesítményét és megnövelve a fogyasztását. Az utánfutó szerkezeti kialakításánál különös figyelmet fordítunk a manőverezhetőségre és arra, hogy az általunk gyártott hajószállító utánfutóval különböző méretű és formájú vízi járműveket is lehessen szállítani. Ezt úgy érjük el, hogy a csörlő pozíciója a hossztengely mentén, a csúszótalpak pozíciója vízszintesen mindkét tengely mentén állítható, továbbá a csúszótalpak magassága és a dőlésszöge is változtatható.

utánfutó

A szigorú előírásokon túlmenően fokozott figyelmet fordítunk a biztonságra, ezért az utánfutóinkat kizárólag a minőségéről méltán világhírű KNOTT alkatrészekkel szereljük. Bár az utánfutókat horganyzott és festett kivitelben is gyártjuk, véleményünk szerint a horganyzott utánfutót érdemes választani. Az a minimális többletköltség ami a vásárláskor a horganyzás miatt jelentkezik, eltörpül az évek során festékre költendő pénz és a csiszolással, festegetéssel töltött munkaórák száma mellett. Ráadásul a karbantartásra szánt időt akár a vízen is eltöltheti az ember.

hírek, akciók

Költségcsökkentő lehetőségek utánfutó vásárlásakor.

tovább...

Gyakorlati tanácsok kezdő hajósoknak a hajószállító utánfutó használatához.

tovább...Utánfutóinkról további képeket erre a szövegre kattintva érhet el.