6000 Kecskemét, Reptéri út 2/a.

ALIER utánfutó

tel.: 30 618 9462

flash_helyetesítő_kép

lószállító utánfutó

utánfutó

Lószállító utánfutóink egy illetve két férőhelyesek, nagy teherbírású, csúszásmentes padozattal, jó súlyeloszlással készülnek. A vizsgáztatást az Ön autójához és jogosítványához igazítjuk.


A lószállító utánfutó gyártásakor a legfontosabb szempont a lovak biztonsága a lószállítóra történő fel- és leszálláskor, valamint a szállítás alatt. Fontos még az is, hogy a ló félelem nélkül használja az utánfutót, bár ebben a gazdának nagyobb szerep jut, mint nekünk.


A csúcsminőségű KNOTT tengellyel szerelt lószállító menet közben kiválóan tolerálja a ló mozgását, kanyarokban a súlypont változásait. Az utánfutó készülhet elöl egy illetve kétoldali ajtóval, mely a ló vagy lovak bekötése után a gazdának a lószállítóból történő kiszállását könnyíti meg. Az utánfutó szellőzését légterelőkkel ellátott nyitható ablakok biztosítják. A teljesen lenyitható, de akár könnyedén le is vehető hátsó ajtó nagymértékben megkönnyíti a lószállító utánfutó tisztán tartását. Az utánfutó hátsó részét úgy alakítjuk ki, hogy a rámpaként is szolgáló hátsó ajtó rendkívül stabil legyen, kizárva ezzel a balesetek lehetőségét fel- és leszálláskor. A két férőhelyes lószállító utánfutó belső kialakítása lehetővé teszi egy ló szállítását is anélkül, hogy az utánfutó egyensúlya menet közben csökkenne.

hírek, akciók

Költségcsökkentő lehetőségek utánfutó vásárlásakor.

tovább...

Gyakorlati tanácsok kezdő hajósoknak a hajószállító utánfutó használatához.

tovább...Utánfutóinkról további képeket erre a szövegre kattintva érhet el.